Manchester United Drakt Barn


Manchester United Drakt Barn, Real Madrid Drakt


fotballdrakter
notatet for sjette gang denne


Pogbas header mot Roma var hans


Manchester United Drakt Barn, Real Madrid Draktse opp liverpool.
pogbas billige fotballdrakter barn begynne mot de røde

Gjør de 12 målene nå for ex-Paris Saint-Germain midtstopper denne terminen, inkludert to på de tre siste kampene også. Se opp Liverpool.
Pogbas header mot Roma var hans første mål på Old Trafford på to år, og midtbanespilleren var strålende å dominere saksgangen mot italienerne.
Selv om han innrømmet en straff for en håndball inne i sin egen boks, var VM -vinneren på sitt absolutt beste når United trengte ham å være etter det.
manchester united drakt barn I denne formen vil Liverpool slite med å inneholde franskmannen, spesielt hvis de må tenke på Fernandes og Cavani samtidig.
real madrid drakt Pogba vil være full av selvtillit etter en så dikterende visning i Europa, og etter å ha kommet på notatet for sjette gang denne sesongen, og i full flyt, er han et mareritt å forsvare.
Etter å ha gitt assists i alle sine tre siste Premier League -starter, før han ble benket for den kjedelige målløse uavgjort mot Leeds, er United ganske enkelt langt mer truende med Pogba i start -XI.
Maillot LOSC Lilley Neppe det mest overraskende valget, det faktum at United skryter av en så sunn ledelse over Roma - hvis de scorer én gang i Italia, må vertene score fem ubesvarte mål - Fernandes må starte mot Liverpool.
Det er til tross for at han ikke har fått hvile siden nederlaget i FA -cupen mot Leicester 21. mars.
Portugiseren - som står på 26 mål og 16 assists på 52 kamper denne sesongen - hadde begynt å halte av i ligaen, og bidro med bare ett mål og assistere i sine siste åtte toppkamper.
Men han kom med to mål og to assists i en virtuos oppvisning mot romerne, og gjenoppdaget sitt høyeste prestasjonsnivå akkurat i tide til å møte sine erkerivaler.
Etter å ha vunnet vinneren i FA Cup -kampen med Liverpool, ville Fernandes gjerne sette Merseyside -antrekket i sverdet igjen i Salford, spesielt hvis han får svale med Pogba igjen.
Han var kanskje ikke på sitt beste defensivt mot Roma, og spilte Lorenzo Pellegrini på for gjestenes andre mål.
Men Shaws angrepsspill etter pause var nøkkelen til Uniteds dominans da de fløy fremover på venstresiden, selv om han savnet lagkameraten Marcus Rashford som lå til høyre.
Englands internasjonale Shaw har vært den beste venstrebacken i Premier League denne sesongen.
Og mens Alex Telles er en fin back-up, så gjorde den 25 år gamle Southampton-backen sin prestasjoner mot Liverpool i januar-0-0 på Anfield uavgjort i ligaen og 3-2 FA Tra Cup-seier på Old Trafford. - bevise at han burde begynne mot de røde.

ronaldo drakt

messi drakt

Enter with Facebook Login